Familjedag & bakslag

Vilken härlig dag vi har haft med min fina kusin Sara och hennes familj.
Barnen har busat hela dagen lång på Barnens Lekland i Karlskrona och jag har suttit på en stol, druckit kaffe och tittat på barnen med kärlek i blicken, en oändligt rinnande näsa,feber i kroppen och tjitt tjattat med Sara. Härligt! 
 Anders har såklart busat runt med barnen hela dagen och även sällskapat mig och min kaffekopp i caféhörnan.

Vi skulle egentligen varit på väg till underbara gården Pukfält i Sörmland för en härlig vecka med barnens Farmor och Farfar men som vanligt så blir det bakslag för den här familjen...I torsdags kväll så pajade ventilationssystemet i huset och elektrikern kan inte komma före tisdag eftermiddag. Vår vanliga otur. Så...det blev till att ändra planerna efter en heldag med frustration och många tårar. Vi hade ju sett fram emot resan i flera månader. Barnen hoppade dock av glädje när vi beslöt oss för att spendera dagen på leklandet och vi hoppas även på att åka upp till Pukfält så fort elektrikern gjort klart sitt jobb på tisdag. 
En heldag med glädje & bus tar ut sin rätt och barnen somnade som stockar i bilen så fort vi styrde kosan hemåt. 
Tyvärr blev det lite tråkigt när vi kom hem. Anna vaknade med ont i örat och efter ett akutbesök hos läkaren med henne så visade det sig att hon har öroninflammation. så nu blir det medicinering de närmaste fem dagarna.
Bakslag efter bakslag. Men skam dem som ger sig! Vi ska minsann ha våra äventyr i veckan ändå!!!


Kommentera inlägget här :