Dagsformen idag!

img_2194 (MMS)

Dagsformen idag!

Min utsikt från liggläget i soffan. Har en...

img_4162 (MMS)

Min utsikt från liggläget i soffan. Har en vilodag idag för att förhoppningsvis kunna stävja taggtråden i halsen och den dundrande huvudvärken. Ska på en heldags föreläsning i Karlskrona imorgon så jag måste bli pigg. Resten av familjen spelar kunskapsspel på datorn i Annas rum så jag har lite lugn och ro här nere....

Ren och fin

img_2559 (MMS)

Ren och fin

I biltvätten med Arvid!

img_8801 (MMS)

I biltvätten med Arvid!

Jag älskar Cream of Denmark's kläder! Den ...

img_1983 (MMS)

Jag älskar Cream of Denmark's kläder! Den här underbara koftan och den ljuvliga underklänningen har flyttat in i min garderob!

Premiärgung på gungbrädan i Olofström igår!

img_0957 (MMS)

Premiärgung på gungbrädan i Olofström igår!

Gungeligung

img_0722 (MMS)

Gungeligung

På väg till thairestaurangen i det underba...

img_9039 (MMS)

På väg till thairestaurangen i det underbara vårvädret. Solen skiner och termometern visar 12 grader!!! Efter en thailunch på gourmet Thai ska vi åka upp till Olofström för att busa på deras nya härliga lekplats och därefter bus och bad på Holjebadet. En riktig mysdag med barnen!

En glad liten kille väntar på att få komma...

img_2912 (MMS)

En glad liten kille väntar på att få komma in till doktorn. Vilken tur att det fanns ett Pippihus att leka med så länge... Idag är det öronläkaren som ska gå igenom vår lille kille. Håll tummarna på att det blir positivt besked!

Kattis på Charmigt i Vaxholm har gjort min...

img_7092 (MMS)

Kattis på Charmigt i Vaxholm har gjort min underbart fina naglar!

Partypinglorna är i farten igen!

img_0176 (MMS)

Partypinglorna är i farten igen!

Gud så skönt vi har det på spa Wojtovicz! ...

img_7608 (MMS)

Gud så skönt vi har det på spa Wojtovicz! Bastubad, skönhetsbehandlingar, exotiska frukter och bubbel i massor!

Ojojojoj...hur gick det här till? Jag skul...

img_5025 (MMS)

Ojojojoj...hur gick det här till? Jag skulle ju bara ha regnställ till barnen!

Arvid myser i väntan på läkaren! Idag är d...

img_1987 (MMS)

Arvid myser i väntan på läkaren! Idag är det en spännande dag. Arvid ska träffa sin logoped Petra. Det har hänt massor sedan han var hos henne sist men än är det lång väg kvar.  Anna är på dagis för första gången på flera veckor, hoppas att hon får hålla sig frisk nu . Jag glömde att fråga om det går några sjukdomar på dagis i stressen i morse....

Nu har olyckan varit framme igen! Stackars...

img_0000 (MMS)

Nu har olyckan varit framme igen! Stackars arvid!

Lev i nuet! Det förflutna talar till mig g...

img_9782 (MMS)

Lev i nuet! Det förflutna talar till mig genom minnen. Ljusa såväl som mörka ligger de alla bakom mig. Det enda som jag har kvar är de samlade erfarenheter som jag kan hämta ur dessa minnen. En framtid väntar mig, jag bygger mina luftslott och drömmer kring denna framtid. Det enda som jag verkligen vet något om är denna dag som är just nu, denna timme, denna minut. Men vem av oss tänker på att så är fallet? Vi hastar och jäktar och motiverar detta med att säga oss själva att vi gör det för att ordna en framtid. Det är just idag jag kan bestämma mig för att ge det bästa till alla jag kommer i kontakt med. Det är idag jag lever! Det är så jag skall tänka varje morgon!

Mellanmål på McDonalds innan det bär av ti...

img_3565 (MMS)

Mellanmål på McDonalds innan det bär av till mormor och Lasse för fredagsmys med övernattning!

Koncentrerad till tusen!

img_0986 (MMS)

Koncentrerad till tusen!

Snickarglädje är sann glädje! Anna och Arv...

img_6563 (MMS)

Snickarglädje är sann glädje! Anna och Arvid älskar sina nya snickarmojänger som de köpte på härliga Lekvira i Kristianstad! Det snickras avigt och rätt hela tiden, och duktiga är de!

Idag är ingen bra dag!

img_6870 (MMS)

Idag är ingen bra dag!

Goa ungar

img_1054 (MMS)

Goa ungar

Nu ska bilen bli vårfin!

img_7758 (MMS)

Nu ska bilen bli vårfin!

Glass i stora lass!

img_0972 (MMS)

Glass i stora lass!

Jag är förälskad i Vincents härliga gummis...

img_5805 (MMS)

Jag är förälskad i Vincents härliga gummistövlar! Får ta en tur till Kristianstad när alla är friska igen. Anna och jag har varit på vårdcentralen idag och fått varsin kur med Kåvepenin så att risken minskar att vi ska smitta runt när Arvids kur är över på fredag. Anna ligger fortfarande på över 39 graders feber så nu vänder det förhoppningsvis på torsdag! Kram i vårvädret!

Glass är gott!

img_0175 (MMS)

Glass är gott!

Vi har en bokmal!

img_2663 (MMS)

Vi har en bokmal!

Njuter i vårsolen!

img_3143 (MMS)

Älskade maken passade på att njuta lite av vårsolen han också idag. En husvägg av tegel, i lä för den ännu något kalla vinden men med härligt värmande solstrålar med utsikt över havet gör gott för själen... Har jag sagt att jag har världens underbaraste man?!

Coola killen!

img_1262 (MMS)

Arvid har redan fått lite pejl på hur det går till att cykla på en tvåhjuling. Annas gamla cykel kom väl till pass idag. Men det här med att trampa och titta vart man kör och att hålla balansen på en och samma gång är inte så lätt alltid. Jag tror nog att det får bli en balanscykel i födelsedagspresent till den här grabben i år!

Fruktstund i hamnen

img_1774 (MMS)

När man har haft sjukstuga i över en vecka så tar krafterna snabbt slut. Vilken tur att Anna & jag packade ner lite vatten och en varsin banan i cykelkorgen. Det blev en härlig fruktstund nere i Vägga småbåtshamn med värmande solstrålar i ansiktet. Nu är det dags att köpa nya solbrillor!

På cykeltur i vårvädret!

img_1538 (MMS)

Vårsolen skiner och det riktigt spritter i kroppen. Barnens cyklar har fått en snabbupprustning, hjälmarna är nyinställda och barnen är överlyckliga för att solen skiner och vi kan ta en liten cykeltur i vårsolen! Vilken underbar söndag!

Lillkillen somnade mitt i konserten!

img_5224 (MMS)

Lillkillen somnade mitt i konserten!

Pappa Anders är stolt som en tupp idag! Ha...

img_5680 (MMS)

Pappa Anders är stolt som en tupp idag! Hans gamla Nintendo är installerat och igång, det kommer en liten tår i ögonvrån när båda barnen står framför tvn och spelar Super Mario som om de inte gjort något annat... Hjälp! Mitt hem är invaderat av spelnördar!

Friska vindar sveper förbi Hunnemara! Arvi...

img_1276 (MMS)

Friska vindar sveper förbi Hunnemara! Arvid har återigen varit hos läkaren. Fem dagar med 40 graders feber och halsfluss som även spridit sig till pappa Anders var diagnosen men efter två dagar med EryMax ser allt mycket ljusare ut. Sviterna efter förra veckans dramatiska händelser börjar även de lägga sig. Såret i huvudet läker fint och han har inte lika ont längre. Nu får vi hålla tummarna på att inte Anna och jag har smittats oxå. Vi har ju lite spännande saker på gång på lördag...om vi alla är krya och alerta!