Chokladbollsätartävling!

img_5508 (MMS)

Chokladbollsätartävling!

Vilka fina medarbetare jag har i Ryssland!...

img_5617 (MMS)

Vilka fina medarbetare jag har i Ryssland!!! Tack alla för er fina support!

Äntligen fredag! Idag kommer Anders hem!

img_1924 (MMS)

Äntligen fredag! Idag kommer Anders hem!

Första dagen i skolan! Idag är en historis...

img_9499 (MMS)

Första dagen i skolan! Idag är en historisk dag. Anna börjar skolan. Det har varit smått kaotiskt hemma nu på morgonen. En massa fix och trix och nervösa utbrott men till slut var hon nöjd med kläder, hår och skolväska. Lillebror Arvid har nyfiket beskådat kaoset och när vi skulle gå stod ha och viftade med svenska flaggan och ropade -Heja Anna!! Som sagt en historisk dag i Bergdenska familjen.

Tadaaa!!

img_8028 (MMS)

Tadaaa!!

Förändring pågår ! Nu ska det bli förändri...

img_1440 (MMS)

Förändring pågår ! Nu ska det bli förändring! fråga mig inte hur för jag sa till min underbara frisör Madde att hon fick fria händer. Nu sitter jag här i värsta alien utstyrseln och väntar med spänning på resultatet. Barnen är hemma med söta barnflickan Julia medans jag får lite lyxig egentid! Håll nu tummarna på att slutresultatet blir bra. Kramar

Vilken underbar morgon! Inga morgonmonster...

img_5497 (MMS)

Vilken underbar morgon! Inga morgonmonster dök upp & allt har gått smidigare än smidigast. Det är härligt väder ute & jag kommer att ha fullt upp på jobbet idag. En underbar dag allihopa!

Nattugglan informerar... Nu är det dags at...

Nattugglan informerar... Nu är det dags att ta tag i både det ena och det andra. Ligger i sängen och tänker igenom min långa återkommande förändringslista. Den här gången ska jag ta en sak i taget, sakta men säkert. Nummer ett på listan startas imorgon kl. 18.00. Ett spännande projekt som jag återkommer om. Jag har återigen blivit vardags ensamstående. Detta gör att logistiken här hemma måste ses över och skärpas upp ordentligt. Tips välkomnas varmt! Dags för en träff med John Blund nu annars blir jag hemsk imorgon. Jag kommer tillbaka! God natt alla monsterdiggare!

Jag saknar min vän...

img_0541 (MMS)

Jag saknar min vän...

Mannen i mitt liv!

img_2516 (MMS)

Mannen i mitt liv!

Världens bästa present! Det kom en liten k...

img_3606 (MMS)

Världens bästa present! Det kom en liten kille springandes över gården på dagis. - Mamma, mamma! Jag har gjort present till dig!! Stolt som en tupp räckte  han fram det lilla paketet. När jag öppnade det sa han; - Älskar dig mamma, jag gjort alldeles själv! Mamma hjärtat svämmar över av lycka & stolthet!!

Tokiga ungar

img_3851 (MMS)

Tokiga ungar

Mot nya äventyr!

img_4146 (MMS)

Mot nya äventyr!

På cirkus... Bara Anna & jag!

img_0210 (MMS)

På cirkus... Bara Anna & jag!

Superkompisarna Anna & Malva i Långasjön p...

img_7022 (MMS)

Superkompisarna Anna & Malva i Långasjön på sina nya flytisar! Önskar jag kunde varit där istället för att sitta inne på kontoret hela veckan...