Det närmar sig...

Snart är det April och vägsnigeln skall tas ut från sin vintervila. Jag längtar! På tal om sniglar, våra svenskar har fått bebisar och den första tog sig till gurkan idag.

Sjukt att man kan bli så stolt över en liten snigelbebis.

Sofia har dragit igång ett virkevent. Man ska virka en mormorsruta per varje dag fram till jul. Med start den 1 april. Mamma var här igår och lärde mig. Efter några timmar & en hel del svärande så har jag faktiskt nu knäckt koden. Jag är fast. Dags att starta syjunta med tjejerna. Visst är jag duktig?! 


En varje dag fram till jul blir väldigt många! En stor mormorsfilt att krypa inunder i väntan på tomten...eller kanske tomten kommer med den till någon extra snäll...Hej hopp

Försöker vända en dålig dag genom att tanka lite solenergi...
Vissa dagar är bara jävliga!


 Ta hand om er därute!

Helgens tio i topp!

Det finns många som inspirerar mig att tänka positivt. En av Er alla fina vänner som inspirerar mig genom sin blogg är du Nina
På hennes blogg läste jag  "Helgens tio i topp". 

Ett bra sätt att se och ta tillvaro på de fina, glada och positiva händelser som faktiskt finns där och lurar i varje hörn. Även om de ibland kan vara svåra att se och ta vara på när allt annat känns grått och tungt.

För att vända denna gråa, regniga, trista dag till något positivt så plockar jag fram helgens ljusa punkter jag också! 

* Träffade min nya läkare i fredags - fantastisk!
* Fredagslunchdate med maken!
* Fredagsmys hemma hos Familjen Holmberg!
* Bad&Buslördag med barnen på Väggabadet!
* Kvalitetstid-bara jag med Mamma och Lasse!
* Mellomys&tjejsnack- bara jag & kusin Sara! 
* Grillträff i regnet på Kulbrunnen med klass 2!
* Mys med tjocka hamstern Harry!
* Avkopplande skumbad!
* Känslan av att ha en fantastisk familj & vänner som finns för mig när jag behöver dem som mest... Tack för att Ni finns!

Så...nu mår jag bättre!


Önskar Er alla en härlig dag!Vecka tio

Tanken var att få en positiv start på första veckan i Mars. Men ibland funkar det bara inte. Urusel sömn de senaste dagarna och med grå trist himmel med irriterande regn så är det svårt att få upp motivationen och humöret för någonting.

Besöket på vårdcentralen för mina provtagningar som läkaren beställde i fredags får helt enkelt vänta tills imorgon, stryktvätten får ligga kvar nån dag till, den lär ju inte springa iväg. Idag är det helt enkelt ingen bra dag för måsten. 

Jag ligger kvar i soffan under filten ett tag till...för att jag vill, kan och behöver det!  Imorgon är en ny dag och jag tankar energi just nu, hur knasigt det än låter....


Dagens råd till mig själv! Och dig!