Sista sommarnatten

Imorgon är det höst och denna underbara sommaren är över...
Jag hoppas att ni alla har fått uppleva en lika härlig sommar som jag.
Ett helt sommarlov med barnen, underbart härliga upplevelser som kommer att finnas i minnet för livet...

#7dgrutmaningen

Nu är jag igång!

Hade tänkt starta dagen tidigt idag men det blev lite sovmorgon i alla fall. Skönt.

Pigg och utvilad startade jag Jackies #7dgrutmaning. Lite extra pushad när jag såg på facebook att maken min startade innan jobbet imorse. Även barnen är nu involverade med tidtagarur och glada hejjarop.

Känns riktigt bra det här. Jobbigt som attan då jag inte har tränat ett uns de senaste åren men med en liten ökning varje dag så ska jag nog hålla ut.

Feeling happy!


Nya krafttag på g!

Jag har antagit en utmaning.
Inte vilken utmaning som helst utan en riktigt tuff en från Jackie Kothbauer. Vår härliga Mediababe. Och hon, hon är tuff! Riktigt tuff!
Så nu jag ligger här i soffan och laddar både fysiskt och mentalt inför starten imorgon.
Hujedamej!

Lyxhustru & Livsnjutare!

Det är nästan så jag skäms över att säga det men mitt liv just nu är fantastisk! Fantastiskt, underbart och härligt. Och jag är så värd det!

Att till fullo kunna njuta av sommaren och spendera dessa fantastiska dagar med familj och vänner är obetalbart.

En ren och klar njutning för själen!
Det är inte många dagar som har grusats av vårens nattsvarta mörker de senaste veckorna. Hjärntröttheten finns där men den har inte varit lika påtaglig som i våras. Jag både ser och känner ljuset.

Jag har insett att det finns en mening med allt dom sker och att allting har sin tid. Nu lägger jag hela min själ på att ta tillvara på den här tiden...som lyxhustru och livsnjutare.

När det är meningen så springer vardagen och ekorrhjulet ifatt en och en ny epok i livet tar form...men den får gärna vänta ett tag till.
Jag behöver det här!