Regnig söndag...

...vad gör man då?!?

Vi gjorde en förslagslista vid frukosten.

Fiska
Åka till Ikea
Gå på marinmuseum
Bada på Väggabadet
Arvid vill klippa sig
Gå i skogen
Åka till Leos Lekland

Telefonen ringde mitt i och efter två minuter bestämdes det andra alternativet, som var Anders förslag minsann. Vi stuvade in oss i bilen, hämtade mamma och Lasse som gärna följde med och styrde därefter kosan mot Älmhult och Ikea.

En riktigt mysig regnig söndag har vi haft och vi har fått en massa inspiration både till hem, trädgård och vägsnigeln.

Flera, ja flera timmar och många goda skratt och stunder så var gamlingarna så här glada...

Svenska fotbollslandslaget nästa!

Bered den väg för Bergdéns!

Lek & bus hela dagen lång

Vilken härlig fredag!

Vissa dagar är rent ut sagt fruktansvärda och vissa är helt underbara. Denna fredagen började som det förstnämnda men visade sig bli till det sistnämnda...

Lek & bus på Olofströms superfina lekplats, massor med härligt tjejsnack, god lunch och lyckliga barn.

Tack Jenny & Christel!

En energitankning som verkligen behövdes och uppskattades av både mig, barnen och även Anders som kom hem till en glad & pigg fru. Jag hoppas ni förstår hur mycket det här betydde för oss.

Lyckliga stunder

Efter lite, eller ganska mycket övertalning har Anna äntligen fått sitt egna telefonnummer! Vi fick kompromissa lite med pappa Anders och mjukstarta med hans gamla telefon men sen blir det en ny Iphone i födelsedagspresent. Hur som helst har vi en överlycklig tjej och tyvärr en avundsjuk lillebror så nu påbörjas operation övertalning nummer två. Vad tycker ni? Är det för tidigt med egen telefon när man är åtta? Eller fem?

Mörka moln & framtidshopp

Den förväntade härliga sommaren byttes mot mörka moln och förtvivlan men nu börjar vi försiktigt våga se lite ljusare och framtidshoppet växer dig större för var dag.
Vid sådana här omvälvande händelser märker man hur viktiga våra vänner är. Man ser även vilka som verkligen är riktiga vänner som ställer upp och stöttar, stödjer och finns där när man som mest behöver dem.
Tack mina fina vänner för att ni finns!


Den blomstertid nu kommer...

med härligt sommarlov.
Sol och bad. Glass i stora lass. Husvagn och camping runt hela Sverige
Lek och bus med Sofia och Codjo. Midsommarfirande i glada vänners lag.
Kusinmys och bus i Kollevik. Äventyr på Etnas sluttningar och mycket, mycket mer.

Här är han ju, min älskade clown !


Min älskade clown & drömmar om framtiden!


Vissa dagar är ingenting, vissa är tomma och riktigt hemska men vissa dagar är helt fantastiska och idag har det varit en sådan dag.

Trots lite missöden som att superhungriga åka på familjesöndagstur till Börjes i Tingsryd för att äta efterlängtade räkmackor och upptäcka att det är stängt på söndagar. Borde kollat upp öppettiderna innan vi åkte de fyra milen dit...

Det blev en tur tillbaka till Karlshamn och ett oönskat besök på Mc Donalds istället. Mindre gott och mycket mer dyrt. Barnen blev dock mätta och någotsånär nöjda, fast de gillar Börjes räkmackor bättre.

Efter regn kommer solsken och eftermiddagen blev fylld med härliga minnen och drömmar om framtiden.

Invigning av min morsdagspresent, en supercool kickboard. Jag åkte i rasande fart ner för backarna. Trodde på allvar att jag skulle dö ett tag. Skrek dom en galning, ni skulle hört mig. Men jag är helskinnad som tur är. Den ena backen ner mot hamnen i Vägga är inte att leka med, lång, brant och slutar i vattnet om man inte klarar svängen.

Därefter blev det stoj på lekplatsen på Kolleviks camping, matning av änder, kaffe och glass i solskenet med fina familjen Holmberg, bus och bad i havet och drömmar om framtiden.