Härliga semester!

Nu drar vi iväg på äventyr.

Fredagsmys, eller?

Om man nu kan kalla det mys med ryggskott, superförkyld, ont i halsen och begynnande feber... Nu är det bara myggbetten och mensen som fattas så är eländet komplett. Tycker synd om mig själv? Givetvis! Ligger nerbäddad i husvagnen halvt ned drogad av värktabletter, smaskar på fläsksvålar och choklad medan de andra är ute och myser i det härliga vädret. Krya på mig lilla jag!

Glass i stora lass

Här går det åt glass vill jag lova. Det första Arvid frågar när han vaknar på morgonen är om han får ta kickboarden ner till glasskiosken och sen är det ett evinnerligt tjat dagarna i enda. Det är tur att det är sommar och sol för då måste man ju äta glass i stora lass! Njut av de härliga solstrålarna, när de orkar titta fram.

Solskensunge

Godmorgon önskar Anna Er alla!

Äntligen!

Blogg.se har äntligen fixat sin App, så nu kan jag börja blogga igen!!! Har haft funderingar på att byta portal men jag ger dem en sista chans. Jag stannar kvar här ett tag till... Semestern har börjat och vi hänger mest på campingen och gör så lite som möjligt just nu...ryggskott i övre ryggen inledde min semester och efter dagens inhopp på jobbet är smärtan rent ut sagt förfärlig. Farbror Doktorn ska snart få ett besök och den här gången tänker jag inte ge mig, Häxan Surtant lurar runt hörnet. Nog med gnäll och tycka synd om... Det har hänt en förfärligt massa den senaste tiden och mycket är på gång men det tar vi lite längre fram. Lite hemligheter och överraskningar väntar så häng med i svängarna för nu ska här bli fart igen. Ha en härlig kväll!

Kärleken övervinner allt!

På lördag firar vi femårig bröllopsdag!!!

Inspirationen är dom bortblåstI

Det blir inga ändringar som jag tänkt göra...ännu. Motivationen och inspirationen är som bortblåst. De senaste månaderna har varit fruktansvärt psykiskt påfrestande och nu när det är över börjar sorgearbetet. Mon morbror gick bort på midsommaraftons morgon många många år för tidigt....