Oj då!

Det blev en lite längre paus än vad jag hade tänkt mig. Men ibland blir det inte som man vill. Krafterna är inte riktigt tillbaka än men det beror inte på festen utan på att vi har haft sjukstuga här av och till den senaste månaden.

Just nu är Arvid hemma med feber och förkylning...igen. Anna har varit dålig till och från med sin mage och nu har vi äntligen fått tid på barnkliniken för utredning. Arvid har tyvärr kommit in i sin årliga vinterfeber period igen, jag hade hoppats på att han vuxit det ifrån nu och att immunförsvaret hade stärkts men icke. Det här är tredje omgången på en månad. Som tur väl är så kommer nästa år att bli lättare...då har vi världens bästa hjälp vid sjukdom, Lasse, som snart går i pension och som mer än gärna ställer upp för oss i alla väder. Världens bästa som sagt var!

Anders är iväg var och varannan vecka med jobbet så även om han har jobbet här nere nu så är jag ändå oftast själv med barnen. Inte riktigt som jag hade tänkt mig att det skulle bli men det är ändå bättre än när han jobbade i Göteborg. Min planerade träning gick alltså i stöpet och jag har inte tagit mig i kragen och påbörjat någon hemmaträning heller. Däremot så mår jag fantastiskt bra med min kosthållning à la LCHF. Min IBS har blivit så mycket lindrigare den senaste tiden och jag tror det har med det att göra.

Nu är det dags att underhålla min lille sjukling en stund...
Önskar er alla en härlig torsdag!Jäklar vilken fest!

Helt slut efter två intensiva men fantastiskt läskigt härliga halloweenfester, städning av både lokal och hem, dessutom idag jobbat ifatt hela förra veckans lediga höstlov. Puh.
Får nog ta det lite lugnt ett tag...

Återkommer när krafterna är tillbaka. Mohahaha

Höstlovsbio!

Välkommen till Hotell Transylvanien, Greve Draculas femstjärniga hotell där monster och deras familjer kan vila upp sig utan att människor stör dem.

Till en speciell helg har Dracula bjudit in några av världens mest kända monster - Frankenstein och hans fru, Mumien, Den osynliga mannen, en varulvsfamilj med flera - för att fira hans dotter Mavis hundraartonde födelsedag.

För Dracula är det inga problem att ta hand om alla dessa legendariska monster, men hans värld håller på att rämna när en vanlig människopojke snubblar in på hotellet och dessutom blir intresserad av hans dotter.

Anna och jag fick många härliga skratt under filmens gång och vi hoppade högt i biostolsrna några gånger också minsann. Vi tyckte att filmen var mycket bra. Arvid däremot var nog lite för liten, lite för trött eller bara allmänt nere för han tyckte inte alls att den var bra. Säger han i varje fall, men han kan ju vara lite lurig ibland och bara tokluras, den lille rackarn...

Upp & hoppa!

God morgon!
Jag vaknade av världens mysigaste kram från Arvid idag.
- Upp och hoppa mamma, sa han och gav mig en lång härlig kram så hjärtat mitt smälte tusen falt
.
Den här veckan njuter jag verkligen av stunden och tillfällena. Man vet aldrig när det vänder...

Njut dagen mina fina vänner!