Morgonstund har guld...

Vilken härlig morgon!
Båda barnen vaknade med ett leende idag. Frukost, påklädning, tandborstning,lämning på dagis och skola gick smärtfritt och det bästa av allt...Jag har varit på Actic och morgonsimmat! Så härligt! Idag fick jag sällskap dessutom av Åsa så nu känner jag mig fantastiskt pigg.
Dagen fortsätter med möte på TRR, lunch på Esters och sedan luciafirande i kyrkan. Härlig dag på er alla!

Hipp hurra!

Idag är det min dag!
Min fyrtioandra födelsedag. Inte illa va? Kan väl med stolthet kalla mig för medelålders nu utan att skämmas. Häromdagen var det en tjej som trodde att jag var trettiotvå Hihi!
Jag väcktes imorse av min småttingar med frukostbricka på sängen, skönsång och fina presenter. De fixade det alldeles själv då Anders är i Göteborg så det var extra speciellt. Jag fick väldigt fina presenter och den bästa var nog fönterputsaren som kom och putsade alla våra sjutton fönster imorse. Tack älskade Anders! Shoppingbidrag till mammas & min helg i Malmö, tre supersnygga armband och ett läckert halsband fanns också i presentaskarna. Underbara familj!
Nu ska jag njuta av min förmiddag med att slå in nästa födelsedagsbarns presenter, Anna fyller ju sex år på fredag, sen blir det träning med min PT efter lunch. Kram

A bump in the head!

Äntligen!

Jisses vad barnen har längtat efter den första december. Jag gjorde ju misstaget att hänga upp adventskalendrarna en vecka för tidigt. Straffet har varit ett evinnerligt tjat varenda dag, flera omgångar per dag.
Men så äntligen var det den första december! Bänkade framför tv:n klockan 07.15 med kalendrarna i högsta hugg så utbrister Arvid;
- Mamma! Jag ääääälskar julen!
Och Anna stämmer in i en härlig glädjesång innan årets julkalender Tjuvarnas jul började på tv:n.
Och vet ni vad?!
Jag älskar också julen!!

Julpyssel på dagis

I onsdags var det julpyssel på dagis. Arvid tyckte att det var jätte mysigt att ha Anna och mig på hans dagis. Han visade stolt upp sin låda, alla fina teckningar han gjort och alla coola bilar. Julpysslet bestod av små söta grantomtar, godiskorgar, glitterstjärnor och fina jultavlor. Vi var både kreativa och effektiva alla tre så det blev massor med fint julpynt som följde med oss hem.

Ett år till...

Det blir ingen tandställning ännu!
Anna älskar att gå till tandläkaren. Då hon har lite problem med sina tänder känns det väldigt skönt att hon inte har ärvt min tandläkarskräck. Tvärtom så har hon det senaste ett och ett halvt året bestämt sagt att hon ska bli tandläkare när hon blir stor.
Igår plastades en av sexårständerna in, en tand justerades och kontroll av hennes tänder och käke gjordes. Vi bestämde att vänta ett år till med tandställningen.