Anna har storshoppat idag

Det är lite att inhandla när livet tar en ny vändning. Anna har valt ut alternativ och ersättningar med omsorg. Tror vi var på Coop i två timmar och läste varenda innehållsdeklaration. Nu är hon nöjd med sina inköp och matregistrering är påbörjad inför stundande mjölkskola hos dietisten.

Rädd liten krake

Så här rädd var stackars Anna innan doktor Anders kom in på undersökningsrummet. Men han hade inget att vara rädd över. Det blev varken sprutor eller otäcka undersökningar den här gången. Däremot så blir det mjölkfritt hädanefter. Lite meckigt men vi är relativt vana redan...

Fjärilar i magen!

Anna är lite nervös inför dagens läkarbesök. Ska hon få sprutor? Ska hon få göra någon otäck undersökning?
Just nu står hon och tjurar utanför sjukhuskiosken för att hon inte får någon fika...

Har ni någonsin sett?

Efter en alldeles underbar dag, då jag har kommit ifatt på jobbet och till och med ligger rejält före med det mesta, fått hem båda mina barn, ätit en supersmarrig middag med mamma och Lasse, läst godnattsaga för de små så kröp jag ner i soffan med en lättad duns. Har nu legat ett tag och kikat på min bildström och fastade på denna fantastiska bild.
Anna som Jungfru Maria. Har ni någonsin sett en sådan vacker gestaltning?!


Tråkigt telefonsamtal

Idag hann jag jobba undan det mesta innan telefonen ringde. Arvid var jätteledsen och hade väldigt ont i magen så det var bara att packa ihop och åka till förskolan för att hämta hem sjuklingen.

Nu har vi ju sådan tur att Lasse har blivit pensionär så i eftermiddags bestämde Arvid att han minsann kan vara sjuk hos mormor och Lasse. Smart kille. Han ska sova över där ikväll och vara hos dem imorgon så att jag slipper vabba. Skönt!

Anders har sin bortavecka denna veckan så det är otroligt skönt att vi kan ta hjälp av mamma och Lasse. Vet inte hur vi skulle klarat oss utan dem.

Jag ska bli mormor!

Till denna underbara lille varelse som Sofia & Martin skall hämta hem på söndag. Conspirol Countach är hans ståtliga namn men vi kallar honom Codjo. Mitt hjärta svämmar över av kärlek redan nu :)

Drömmar om sol & värme

Anna & jag är på resemässa i Karlshamn och drömmer oss bort till fjärran resmål.
Fast om jag ska vara riktigt ärlig så drömmer vi mer om härlig semester med vår husvagn . Sådana är vi!

Anna var just med i en golftävling som arrangerades av min forna arbetsgivare, DFDS Seaways, och vann en fin fin lunchbox från Jack the pirat fylld med saker. Godis har givetvis samlats in inför kvällens lördagsfilm oxå.

Fredagspussen!

Jag startar denna omgång med att bjuda på en riktigt söt blöt fredagspuss till Er alla!