Fantastiskt underbart!

Jag har haft det fantastiskt underbart i helgen på Krakel & Spektakel, Barn- & familjemässan i Halmstad. 

Men som ni alla vet vid det här laget så blir det lite jobbigt för mig ibland. Nu är det så igen. När energi och krafter är tillbaka så kommer ni att få uppleva lite av allt det roliga och underbara som var på mässan!



Jag kryper under min lilla stubbe & kommer tillbaka snart igen...

Kärlek till Er alla!

Dagens löpsedel!



Tokiga ungar!



Vilken härlig påsk med alla kusiner från Göteborg samlade på campingen i Tingsryd! Helgalna allihopa!

Dags för tävling!

Då drar vi igång en tävling!

Nu har två av er möjlighet att vinna en entrébiljett var till Halmstads stora familjefest, Krakel & Spektakel - mässan för hela familjen!

Helgen den 26-27 april öppnas portarna till Halmstad Arena med massor av roligheter. 
Vad sägs om bl a föreläsning av Eric Ståhl, skattjakt med den kända barnfiguren Pax, stand-up med härliga Therese McDonald och, inte att förglömma, Malin Martinsson aka Fnulan´s debut som barnboksförfattare!?!

Det kommer bli helt fantastiskt!




Tävla så här;

* Svara på frågan: Nämn minst en av alla fantastiska utställare du kan träffa på mässan! Svaret hittar du här

Gilla gärna också Krakel & Spektakel här på Facebook för att inte missa några nyheter!

Glöm inte att ange namn och epostadress!

Tävlingen avslutas den 13 april kl.18.00

Lycka till!!

Försöker förtvivlat...

Kämpar &  kämpar men inte fan syns det något på vågen!
Tränar & äter som man ska men det händer ingenting. Det är bara till att kämpa på och hoppas på att det släpper snart, eller hur?!

En tur i stadens butiker igår resulterade i några fynd och det är ju bara att gilla läget och köpa den storlek som passar nu. Har hela garderoben full med både för små och för stora kläder men ingenting som passar så det blev två blusar och den här tröjan...

Efter min lilla shoppingrunda så hämtade jag Anna på skolan och då fröken Helen berättade att Anna klagat över nack-& ryggont så gick jag med Anna till skolsköterskan.  Det var tur att vi gick dit för efterundersökningar och mätningar så fick vi beskedet att lilla gumman har Skolios....och hon har gått ner för mycket på sin viktkurva. 

 Allt bara snurrade när jag kom hem och panikångesten tog över totalt. Tur att jag har mediciner hemma och att barnen är väl införstådda i min sjukdom. 
Graderna på Annas rygg  kommer att följas noga av skolsköterskan och skolläkaren framöver och efter sommarlovet blir det fler undersökningar...men det kommer att gå bra, det måste det göra!

Kram till Er alla! Ta vara på dagen!

Virka fram till jul!

Jepp, nu är jag på gång med årets utmaning! Virka fram till jul. En mormorsruta per dag. Faktiskt riktigt kul och...Visst blir det snyggt!