Lyckliga stunder

Efter lite, eller ganska mycket övertalning har Anna äntligen fått sitt egna telefonnummer! Vi fick kompromissa lite med pappa Anders och mjukstarta med hans gamla telefon men sen blir det en ny Iphone i födelsedagspresent. Hur som helst har vi en överlycklig tjej och tyvärr en avundsjuk lillebror så nu påbörjas operation övertalning nummer två. Vad tycker ni? Är det för tidigt med egen telefon när man är åtta? Eller fem?

Kommentarer :

#1: Jenny Ageton

Jag har ingen genomtänkt tanke om det. Egentligen behöver de ju den inte, de är ju aldrig själv utan någon vuxen. Men de har ju paddar som de sitter med. Som sagt jag vet inte. Min systerdotter som är 13 har redan hunnit spräcka en iphone, tappa bort en annan iphone i 1 år (sedan hittades den igen) och nu fått en SIII. Alla andra får ju ;)
I vilket fall som helst ser hon supernöjd ut hihihi,

skriven
#2: Anders Bergdén

Det enda jag säger är att "pappa har alltid rätt", och att lillkillen definitivt är för liten för att ha en egen telefon!!

...punkt slut! :)

skriven
#3: Jessica

Hej!
Själv har jag satt 10 år som gräns när de började åka hem själva efter skolan.Förstår inte riktigt varför barnen måste ha telefoner tidigare... Min stora var 12 innan hon fick sin första och då för hon skulle åka iväg en vecka med skolan.
Man skapar dem ett beroende de inte behöver tycker jag, men det är min åsikt :)

Hoppas ni alla mår bra annars!
Kram
Jezza

skriven
#4: Popprinsessan

Tack för idag! Alltid kul att träffas och jag hoppas att det blir lite oftare framöver :-)
Kram

skriven
#5: Mia

Min 5 åring är ljusår ifrån en egen telefon. Men söta A ser nöjd ut.

skriven

Kommentera inlägget här :