Missa inte årets häftigaste mässa 2014

Jag älskar att gå på mässor. I alla dess former men speciellt barnmässor ligger mig varmt om hjärtat. 

För andra året i rad är det dags för Krakel & Spektakel på Halmstad Arena. Det fina med Krakel & Spektakel är att den är inriktad till hela familjen! 

”En mässa – för hela familjen! Alla är välkomna, gammal som ung och det ska finnas något för alla! Massor med nyheter, bra mässerbjudande och nytänkande kommer att göra 2014 års Krakel & Spektakel i Halmstad till en mässa utöver det vanliga!”

”Här möts föräldrar, blivande föräldrar, professionella och kunniga branschrepresentanter, nya entreprenörer och naturligtvis – en massa barn!
En perfekt mix av kunskap, shopping, nyheter och underhållning.”

Jag har fått den stora äran att bli VIP-bloggare för mässan  så framöver kommer information och annat spännande om mässan att dyka upp på här på bloggen. 

Visst låter det härligt? Save-the-date i almanackan, informera familj och vänner och boka upp helgen den 26-27 april 2014.  För du vill väl inte missa vårens häftigaste Barn- och familjemässa!

Vi ses där!  Kommentarer :

#1: Camilla

Ja, mässor kan vara kul :) Tyvärr är det inte så många sådana här i Umeå där jag bor :( Och du har rätt, han kan ju ha någon seriös tanke med sin insamling. Kanske ska han skänka till bättre behövande? Men det lät så konstigt, särskilt när han skrev ordet insamling med "-tecken runtom. Törs inte fråga honom heller, haha ;/

skriven
#2: Camilla

Förresten, tack för din röst, vad snällt av dig :)

Svar: 💕
Ingela Bergdén

skriven

Kommentera inlägget här :