Dramatisk fredag för hela familjen


Vår till början härliga fredag visade sig bli en riktig dramatisk sådan istället.
Efter en supergod lunch på Royal Thai i Karlskrona åker vi till Barnens Lekland för en busig fredag med familjen Hammarstedt. Både barn & vuxna hade jättekul i klätterställningar, bilbanor & studsmattor. Den trötta mamman tog sig en välbehövd paus medans övrigqa familjen gick till fotbollsplanen.Till en början var det glada rop & skratt som ljöd över leklandet men de skulle snart övergå till kusliga skadeskrik istället. Under lek & stoj så blev det lite tuffare tag & en fullträff på fotbollen fick förödande konsekvenser. Bollen for över plan med fullspeed & träffade Annas arm. Det skrik som skar genom luften var inte av dess like! Jag rusade bort till min skärrade familj och insåg snabbt att vi var tvungna att åka in till akuten.

Hela familjen var skärrad, Arvid var nästintill skräckslagen, Anders var i det närmaste chocktillstånd och Anna skrek & grät om vartannat... Bilen styrdes i ilfart mot Karlskronas akutmottagning.
Väl inne på akuten fick Anna snabbt smärtstillande medicin &  en tillfällig skena på armen av en fantastisk sjuksköterska. Anders & Arvid skickades iväg till McDonalds för att få i sig lite mat och Anna & jag skickades vidare till akutröntgen. Anna hade vid det här laget lugnat sig lite & var nästan lite groggy av medicinen så det blev rullstolsrally i korridorerna och lite sagoläsning medan vi väntade på vår tur. Röntenpersonalen var även de helt fantastiska & jag fick se bilderna direkt. Armen var bruten. Inte helt av men ett litet brott på armen var det.

Tänk er vilken kraft det måste ha varit på skottet. Det var ju inte ens en riktig fotboll, utan en sådan där mjukisboll som finns på de flesta lek & busland i vårt avlånga land. Stackas lilla gumman min & stackars hennes älskade pappa som var den som sköt det förödande skottet. Jag kan lova er att han mår inte särskilt bra stackarn.

Anna hon är tapper! Hennes högra arm är gipsad & hon försöker klara sig så gott det går, jätteduktig är hon. Hon behöver hjälp med toalettbesök & påklädning men annars har det gått riktig bra idag. Lite stolt är hon minsann över sin gipsade arm även om hon räknar ner dagarna som det ska tas bort igen... Spökkalaset hos Bianca gick jättebra att vara med på trots gipsad arm & häxklänningen fick vi på efter lite möda & besvär. Nu har vi en utslagen häxa som ligger & snusar sött i sin säng med armen högt på en kudde, vår tappra lilla tjej.
Bilder från spökkalaset kommer senare.

Nu ska den stora häxan i familjen krypa ner i sängen även hon.
God natt allihopa!


Kommentarer :

#1: ingela la la och Elin

Lilla vännen... <3Elin har suttit och tittat på bilderna på Anna en låång stund.Många kramar från oss

skriven
#2: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Stackars liten :(

Men hon verkar vara en väldigt tapper och duktig tjej <3Kramar

skriven

Kommentera inlägget här :