
Idag gjorde Arvid det för första gången på pottan!
Duktiga killen min :)
Hej svejs från en dunderförkyld & trött mamsing.
Imorgon ska jag försöka mig på att ta mig till jobbet.
Jag hoppas att jag inte smittar ner hela företaget bara...
Anders får stanna hemma med lillkillen & ta hand om hemmet.
Jag är inte speciellt bra på städning & sånt när jag är frisk så ni kan
ju tänka er hur det är när jag är sjuk :)
Stackars min man som har fått en sån fru!
Han sköter den mesta markservicen här hemma stackarn.
Jag får nog försöka bättra mig på både det ena & andra planet.
Här på hemma fronten händer det trots feber & snuva en hel del bakom kulisserna. '
Vi har ett par tre projekt på gång som än så länge bara är i startgroparna så jag
får återkomma om detaljerna senare...
Nu blev ni nyfikna va? hihihi :)
1 st Morot 2 st Potatis |
|
1 bit/bitar Rotselleri | |
1 st Palsternacka | |
25 g Persiljerot | |
1/2 st Lök, gul | |
1 tsk Olivolja | |
1 dl Grönsaksbuljong | |
1 1/2 dl Gröna linser kokta | |
1/2 tsk Salt | |
1 krm Peppar | |
1 dl Ruccola | |
3 msk Kvarg lätt 1% | |
1 msk Mango chutney | |
1 msk Senap osötad | |
2 st Rödbetor färska Skala och skär potatis, rotfrukter och lök i små tärningar. Fräs i olja, tillsätt buljong och låt puttra till vätskan kokat bort. Tillsätt linser och krydda. Vänd ner ruccola. Blanda kvarg, mango chutney och senap till en sås. Servera pytten med sås och kokta rödbetor i klyftor. Nyttigt & gott, smaklig spis! |
1/2 dl Bulgur okokt | |
1/2 st Grönsaksbuljongtärning | |
100 g Korv max 5% | |
1/2 st Lök | |
1 klyfta/klyftor Vitkål | |
1 st Paprika | |
1/2 st Äpple | |
1 tsk Margarin flytande 80% | |
1 krm Kanel | |
2 dl Ruccola | |
3 msk Fraiche 5% | |
1/4 msk Senap osötad | |
1/4 msk Mango chutney |
2 st Paprika gärna i olika färg | |
1 st Lök, små | |
400 g Potatis, kokt | |
150 g Parmaskinka, eller seranoskinka utan synligt fett | |
8 st Ägg | |
4 msk Parmesanost riven | |
1 msk Olivolja |