till de marinerade kycklingspetten och de
varma cocktailtomaterna.

Kycklingspett med Örtpasta
375 g Kycklingfilé
1 gul Lök
4 klyftor Vitlök
3 msk Vin rött
2 msk Soja
2 msk Chilisås
18 st Cocktailtomater
5 dl Pasta kokt
4 msk Basilika
4 msk Timjan
2 tsk Olja
1 krm Salt
1 krm Svartpeppar
Skär kycklingfiléerna i bitar. Hacka 2 vitlöksklyftor och lök.
Blanda samman lök, vitlök, vin, soja, chilisås
(gärna het) och salt till en marinad.
Marinera kycklingen i minst en timme. Trä upp på blötlagda träspett.
Grilla eller stek i ugn, 200 grader ca 10 minuter.
Trä upp cocktailtomaterna på separata spett.
Cocktailtomaterna lägger du på grill eller i ugnen bara en kort stund,
tills de är varma.
Koka pastan. Blanda samman örter, 2 pressade vitlöksklyftor och olja.
Rör ihop med pastan. Krydda med salt och nymalen peppar.
Smaklig måltid!!
Mums - det där borde ju gå att anpassa till LCHF ;) kram
skriven