trots valet av magra ingredienser.
En perfekt och billig vardags- eller festmåltid.

Lax med stuvad fänkål
150 g Lax
1 krm Citronpeppar
2 dl Lättmjölk 0,5%
1 bit Fänkål
’1 tsk Olja
1 st Potatis, kokt
1 st Tomat
1 stor Morot
1 msk Vetemjöl
Krydda laxen och sätt in den i ugnen på 175 grader i ca 15 min.
Gör under tiden stuvningen.
Rör ut mjölet i lite mjölk till en redning och blanda därefter i resten av mjölken.
Dela fänkålen i bitar och fräs den mjuk i oljan.
Tillsätt mjölkblandningen, låt koka upp och smaka av med salt och peppar.
Lägg till sist i den kokta potatisen.
Servera med morot skuren i stavar och klyftad tomat.
Receptet är för en portion.
En gudomligt god fiskrätt som hela familjen älskar!
Smaklig spis!
mmmmm smarrigt!!!
skriven