En dag senare den här veckan
bjuder jag på en Pasta a la Bagge!

Spagetti med scampi och chili
280 g spagetti, fullkorn 280 g scampi 1 ask cocktailtomater 1 msk torkad chili, peperoncino 2 msk vitlök, hackad 2 tsk olivolja 4 msk parmesanost, riven 2 msk persilja
Koka pastan enl. förp. Dela scampin på längden. Hetta upp en tjockbottnad kastrull med 1 tsk olja. Fräs vitlök och chili på försiktig värme. Höj värmen och fräs scampin 1 minut, ta upp den & lägg åt sidan. Dela tomater och fräs dem i resterande olja ett par minuter. Vänd i persilja, scampi, pasta och smaka av med salt och peppar. Lägg upp på varma tallrikar och strö på osten. Dekorera gärna med lite persilja.
Tips! Byt ut tomaterna mot strimlade soltorkade tomater.
|
 |
Den ska jag pröva!!!
skrivenMvh Bagge