MysteriumHär får ni ett smakprov från dagens mässa i Kyrkan
när Sofia sjunger med hennes kör Recreation

Hoppas ni gillar låten lika mycket som jag gör...
Kram alla goa läsare

Kommentarer :

#1: Sessan ☆

Vad vackert!!!

Jag älskar kyrko körer, så vackert.Ha en strålande söndags kväll

//Sessan

skriven
#2: Afrodite

Mycket vackert! Tack för att vi fick ta del av din dotters framförande! Förstår verkligen att du är en stolt mamma! =)Visst är de härliga - kommentatorerna i Wipeout! De gör halva programmet. =)

Ja, se verkligen "Yes man", den var super! =)"Ses" snart igen! =)

Kram och ha en fin måndag!

skriven
#3: Louise i Gbg

Det där lät fint. Du får vara jättetslot över henne, duktig, söt & smart (som väljer utbildning framför Idoldrömmar, imponerande!).Sv: toppen kostade bara 199:- men jag hade även 25% rabatt så den blev ju urbillig!Det är himla trist med pollenallergi, speciellt att känna av den såhär tidigt. Jag försöker ändå vara tacksam att jag inte har värtsa sortens allergi, typ sådana som msåte stanna inne hela sommaren, jag VÄGRAR bry mig om min allergi. Ligger tom & solar i gräset fast att jag vet att det kan straffa sig ett par timmar senare. Allergin skall inte få styra mig, så det så :-)

(Numera finns det ju billiga alternativ till Clarityn! Såd et är inte SÅ himla dyrt att vara allergisk längre som det var förr. Då fick jag allt på recept & det var MÅNGA hundra det kostade att hämta ut minns jag).Ha en trevlig måndag. Iaf verkar vädret bli mycket bra!

skriven

Kommentera inlägget här :