Veckans goding!

Krämig choklad och syrliga hallon bjuder dig
på en underbar smakupplevelse



Chokladform & hallon

160 g Socker, 2 dl
30 g Kakaopulver, 5 msk
2 g Vaniljsocker, 1 tsk
2 st Ägg
1 dl Margarin flytande max 80%
3 dl Vetemjöl
3 dl Hallon


Sätt ugnen på 175 grader.

Blanda det flytande margarinet med
socker, kakao, vaniljsocker och vetemjöl.

Tillsätt äggen sist.
Rör samman.
Fördela smeten i tolv formar som inte
behöver smörjas.
Lägg i tre till fyra hallon i varje form.
Grädda i mitten av ugnen, ca 20 minuter.
De ska vara lite kladdiga i mitten.
Låt svalna.

Underbart goda!

Kommentarer :

#1: Carolina

Mums!

skriven
#2: Fotograf Annie

Åh vad mumsigt det verkar vara :)

skriven

Kommentera inlägget här :