Veckans goding!

En dag senare den här veckan
bjuder jag på en Pasta a la Bagge!

Spagetti med scampi och chili

280 g spagetti, fullkorn
280 g scampi
1 ask cocktailtomater
1 msk torkad chili, peperoncino
2 msk vitlök, hackad
2 tsk olivolja
4 msk parmesanost, riven
2 msk persilja

Koka pastan enl. förp.
Dela scampin på längden.
Hetta upp en tjockbottnad kastrull med 1 tsk olja.
Fräs vitlök och chili på försiktig värme.
Höj värmen och fräs scampin 1 minut, ta upp den & lägg åt sidan.
Dela tomater och fräs dem i resterande olja ett par minuter. Vänd i persilja, scampi, pasta och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp på varma tallrikar och strö på osten.
Dekorera gärna med lite persilja.

Tips! Byt ut tomaterna mot strimlade soltorkade tomater.

Kommentarer :

#1: Anders Bagge

Den ska jag pröva!!!



Mvh Bagge

skriven

Kommentera inlägget här :