Veckans recept

Chilitorsk

Chilitorsk för 4


1 paket torskfilé 400 g
2 msk gul lök, hackad
2 vitlöksklyftor, hackade
1/2-1 msk färsk ingefära, riven
1 msk Smör-&rapsolja
1 grön chilifrukt, finstrimlad
1 röd chilifrukt, finstrimlad
1 tsk gurkmeja
1 burk kokosmjölk
1 tsk maizena
1 påse (500 g) Findus Wok Thai Grönsaker
salt
peppar

Så här gör du:
Fräs lök, vitlök och ingefära i Smör-&rapsolja.
Tillsätt chili, gurkmeja och kokosmjölk.
Salta och låt sjuda några minuter.
Red av med maizena.
Tillsätt fisken och sjud sakta tills den är klar, ca 5 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Woka grönsakerna enligt anvisningen på påsen.
Servera gärna med jasminris.

Underbart gott!

Kommentarer :

#1: sara

mums, det lät gott :)

skriven

Kommentera inlägget här :